Ochtendvaart

€225 PER PERSOON, ALL-IN

Bij een ochtendvaart verzamelen we iets voor zonsopkomst en proberen dan in de lucht te hangen net nadat de zon is opgekomen. Na een uur varen landen we op een geschikte plek waarna we samen een ontbijt nuttigen.

Avondvaart

€175 PER PERSOON, ALL-IN

Een avondvaart begint ongeveer twee en half uur vóór zonsondergang. Tegen de tijd dat de zon ondergaat staan we aan de grond en zorgen we dat alles ingepakt hebben voordat het echt donker is.

 

Uiteraard kunt U voor alle gelegenheden een feestelijk uitziende cadeaubon kopen. Met dit speciale kado kan de ontvanger(s) zelf contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een ballonavontuur.

Extra optie

€100,- PERSOONLIJKE VIDEO

Een ballonvaart is een unieke ervaring die je graag met anderen wilt delen, maar vaak is het lastig om te verwoorden hoe het was. Beeld spreekt dan vaak beter dan woord. Kijk hieronder naar voorbeelden van eerdere video’s die gemaakt zijn voor ballonavonturiers.

Voor €100,- extra volgt onze filmmaker jullie tijdens jullie ballonvaart, hij gaat niet mee de ballon in, maar hij filmt vanaf de grond en probeert jullie te volgen met zijn drone.

 

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Boeken?

Klik hieronder om jouw avontuur te boeken.